SNIPES logo

SNIPES recenzje, doświadczenia, oceny i skargi

Odwiedź stronę
SNIPES recenzje, doświadczenia, oceny i skargi
Wskaźnik Odwiedź stronę Napisać recenzję
2776
4,2
30% kupiłbym tutaj ponownie?
Przeczytaj naszą opinię o SNIPES

Zweryfikowaliśmy firmę SNIPES. Sklep internetowy www.snipes.nl działa już od jakiegoś czasu i jest to rzetelna firma, w której można składać zamówienia. Oczywiście SNIPES jest członkiem KvK (Izba Handlowa) i strona internetowa zawiera certyfikat SSL/TSL. Można to rozpoznać po zamkniętej kłódce przed adresem url w pasku przeglądarki internetowej. Zabezpieczenie oznacza, że możesz bezpiecznie korzystać ze wszystkich znanych i bezpiecznych metod płatności oferowanych przez SNIPES.

SNIPES od lat przyjmuje klientów w swoim sklepie internetowym i cieszy się dobrą opinią. Opinie klientów są zatem w większości pozytywne. Pisząc opinię, pomagasz konsumentom w podjęciu świadomej decyzji o złożeniu zamówienia w tym sklepie internetowym.

Czy chcesz dowiedzieć się więcej o firmie SNIPES? Następnie wejdź na stronę www.snipes.nl. Daje to dobre wyobrażenie o firmie i umożliwia przeglądanie szerokiego asortymentu. Na stronie znajdziesz również więcej informacji o tym, jak się z nimi skontaktować i jakie są godziny otwarcia.

Opublikowany: 13-01-2022
Scenariusz: ReviewXL

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opinia eksperta
Tragedia

Tak jak wyżej co nie którzy buty po 3 miesiącach się rozkleiły i oczywiście reklamacja odrzucona zbyt intensywne użytkowanie oni są nienormalni buty za 500 zł to z rynku dłużej trzymają oszuści i naciagacze

Opublikowany: 12-01-2023
Ostatnio edytowano: 12-01-2023
Scenariusz: Lukasz

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Kup znowu? Nowy
Nie polecam

Czas dostawy opisywany 1-5dni roboczych. Bluzę zamówiłam 15grudnia(jako prezent) do tej pory nie ma po niej ani śladu. Jest 7styczeń(dodam, że kosztowała ponad 300złotych) a do tego z nadzieją, że dojdzie do świąt nie kupiłam prezentu. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!

Opublikowany: 07-01-2023
Ostatnio edytowano: 07-01-2023
Scenariusz: Nikola B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Kup znowu? Nowy
Super

Obsługa bardzo miła. Pracownicy bardzo zaangażowani w swoją robotę. Atmosfera w sklepie bardzo przyjazna dla potencjalnego klienta.

Opublikowany: 29-11-2022
Ostatnio edytowano: 29-11-2022
Scenariusz: Anonimowo

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Kup znowu? tak
Nigdy więcej!!!!

Buty zakupione początek sierpnia w sklepie stacjonarnym w Magnolia Wrocław nike air force 1 cena 500 zł . Po 3,5 miesiąca buty rozklejone oczywiście reklamacja odrzucona . Nie polecam sklepu do zakupu obsługa nie miła gdy zadzwoniłam z zapytaniem na jakiej podstawie i jaki powód jest podany Pani kazała mi sobie przyjść do sklepu i odebrać buty aby przeczytać odmowę reklamacji . Oczywiście tego nie zrobię gdyż nie zgadzam się i sprawę kieruje dalej .

Opublikowany: 02-12-2022
Ostatnio edytowano: 02-12-2022
Scenariusz: Karolina S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Kup znowu? Nowy
Slabe

chcialem zamowic buty, ale od rana nie da sie za nie zaplacic
Snipes = shit

Opublikowany: 15-11-2022
Ostatnio edytowano: 15-11-2022
Scenariusz: Anonimowo

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Kup znowu? tak
PORAŻKA

Kupiłam buty, sklej sam odkleił się od całej reszty buta, zgłosiłam na reklamację to na siłę próbowali mi wmówić ze je wyprałam a one nigdy nie trafiły do pralki. Zero doświadczenia w sprawie oględzin butów. Końcowym zdaniem nie polecam, są to buty dosłownie na 5 minut przez ich tragiczne wykonanie a firma nie chce ponieść za to odpowiedzialności tylko obracza użytkownikowi.

Opublikowany: 13-10-2022
Ostatnio edytowano: 13-10-2022
Scenariusz: Anonimowo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Kup znowu? tak
NIE

Dramat. To jakieś oszustwo. Buty rozpadają się po 2 miesiącach. Wmawiają Ci że jest prałes. Brak kompetentnej wiedzy. Zakupione z impregnatem mimo to porażka. Z całego serca nie polecam buty za 470 PLN rozleciały się po 2 miesiącach!!! Idę do rzecznika praw konsumenta. Nie polecam!!!!

Opublikowany: 04-11-2022
Ostatnio edytowano: 04-11-2022
Scenariusz: Anonimowo

6 / 10
4/5 1/5 2/5 5/5
Kup znowu? Nowy
Oszusci

Kupilem buty, po 5 dniach moje zamowieniw zostalo annulowane poniewaz zabraklo tych butow w magazynie, jest to klamstwo poniewaz kupilam jak jeszcze sztuk bylo duzo, zwrotu sie nie doczekalem, omijac szerokim lukiem

Opublikowany: 07-09-2022
Ostatnio edytowano: 09-09-2022
Scenariusz: Kalina M.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Kup znowu? Nowy
Oszusci

Kupilem buty, po 5 dniach moje zamowieniw zostalo annulowane poniewaz zabraklo tych butow w magazynie, jest to klamstwo poniewaz kupilam jak jeszcze sztuk bylo duzo, zwrotu sie nie doczekalem, omijac szerokim lukiem

Opublikowany: 07-09-2022
Ostatnio edytowano: 07-09-2022
Scenariusz: Kalina M.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Kup znowu? Nowy
Słabo z dostawą

Pierwszy raz zamówiłem z tej strony buty, przewidziany czas dostawy 3-5 dni. 3 dni po złożeniu zamówienia paczka jeszcze nie nadana. Po około 10 dniach paczka ma dotrzeć, taki przewidziany termin dostawy. Oszukiwanie klientów i wprowadzanie q błąd nie jest fair. Pierwszy i ostatni raz zamawiałem buty z tej sieci.

Opublikowany: 11-08-2022
Ostatnio edytowano: 11-08-2022
Scenariusz: Anonimowo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Kup znowu? Nowy

Napisz recenzję o SNIPES


Proces zamówienia *
0
/ 10
Usługa *
0
/ 10
Cena £ *
0
/ 10
Dostawa *
0
/ 10


Powiązane firmy

Pantofelek24.pl logo
Pantofelek24.pl
1 ocena
10
Eastend logo
Eastend
1 ocena
10
Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
2 recenzje
7

FAQ (Często zadawane pytania)

Czy SNIPES jest rzetelną firmą?

Istnieje 11 opinie opublikowane na temat SNIPES. Otrzymywali średnio 4,2 z 30% recenzentów wskazujących, że kupiliby tutaj ponownie.

W jakich sektorach aktywny jest SNIPES?

SNIPES działa głównie w kategorii moda i w tym wyspecjalizowane w sektorze (sektorach) sklepy odzieżowe , sklepy z butami oraz akcesoria modowe.

Uważnie przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

Czy przeczytałeś opinie o SNIPES i jesteś przekonany, że jest to wiarygodna firma, z którą można robić interesy? Następnie wejdź na stronę i złóż zamówienie! Jeśli nadal nie masz pewności, czy SNIPES jest dla Ciebie, zajrzyj na ReviewXL.com i znajdź firmę, która lepiej odpowiada Twoim potrzebom. Zbieramy reviews od wszystkich głównych firm w Holandii i Belgii.

Wszystkie podkategorie z tej kategorii